Класико Бенд

Класико Бенд

Category:

Product Description

Класико Бенд постои од 2015 година , составен е од од шест образовани музичари :
Женски вокал : Ангела Стевковска
Машки вокал : Чеде Спасиќ
Хармоника/Клавијатура : Драган Петков
Кларинет/Сакс/Зурла : Идает Сејфулов
Клавијатура : Диме Лазов
Ударни инструменти : Игор Илковски

Нашиот бенд нуди широк репертоар на песни. Класико Бенд настапува пет години активно на македонската музичка сцена. Во својот репертоар вклучуваме македонска народна музика, поп музика, ExYu хитови, настапуваме на најразлични видови прослави и тоа: свадбени прослави, родендени и ноќни клубови.

Телефон за информаци:

076599086 – Идает
075778746 – Диме

Reviews

There are no reviews yet.

Add Review

Add Review

Be the first to review “Класико Бенд”

Вашата email адреса нема да биде објавена. Задолжителни се сите полиња со *