Либеро Бенд

Либеро Бенд

Category:

Product Description

Либеро Бенд постои од јуни 2011 година. Со нашиот разновиден репертоар и се претставивме на македонската јавност, се калевме со свирки во кафулиња, ресторани и можеме да се пофалиме со настапи во поголемите дискотеки во Скопје, но и низ цела Македонија. Оставивме белег како најперспективен бенд во моментов. Оформивме свој стил на музика и се стремиме да оставиме свои траги на ова наше музичко поднебје.

Reviews

There are no reviews yet.

Add Review

Add Review

Be the first to review “Либеро Бенд”

Вашата email адреса нема да биде објавена. Задолжителни се сите полиња со *