Модерато Бенд

Модерато Бенд

Category:

Product Description

Модерато бенд постои  од 2015 година и се состои од 5 члена. Настапуваме низ целата држа по различни локали како и на свадби, родендени и друг вид приватни забави.

Нашиот бенд располага со широк репертоар составен од различни жанрови во зависност од побарувачката на публиката. Зад нас имаме  реализирано неколку проекти кој се наоѓаат на нашиот youtube канал.

Контакт:
Тел:071219321

Reviews

There are no reviews yet.

Add Review

Add Review

Be the first to review “Модерато Бенд”

Вашата email адреса нема да биде објавена. Задолжителни се сите полиња со *