ПРЕМИУМ БЕНД

ПРЕМИУМ БЕНД

Category:

Product Description

Состав со искусни музичари со долгогодишно искуство во републиката и надвор.

Јовица Максимовски – Роко – клавијатури – сопствено студио, автор на музика и аранжмани на повеќе македонски хитови
Горан Станковски – хармоника
Саше Костовски, Александар Костовски – ударни инструменти
Ристе Казијовски – вокал

Tел. за контакт:  078 824 279

Reviews

There are no reviews yet.

Add Review

Add Review

Be the first to review “ПРЕМИУМ БЕНД”

Вашата email адреса нема да биде објавена. Задолжителни се сите полиња со *