Скандал Састаф

Скандал Састаф

Category:

Product Description

Скандал Састаф е бендот на најгледаното и најдоброто tolk show во Р. Македонија ,Славиша Ќиброски како front man на бендот го има создадено бендот во 2006 година. Името “Skandal” е идеја на Славиша Ќиброски,а презимето “Sastaf”е идеја на Тони Михајловски. Скандал Састаф е бенд кој интерпретира pop,rock,етно,забавна, македонска,екс ју и странска музика.

General manager: Slavisha Kibroski ; Press contact: 078211488

Reviews

There are no reviews yet.

Add Review

Add Review

Be the first to review “Скандал Састаф”

Вашата email адреса нема да биде објавена. Задолжителни се сите полиња со *