Тамара Стојковска

Тамара Стојковска

Category:

Product Description

Тамара се занимава со музика од 7 годишна возраст, запишувајќи се во музичко училиште и настапувајќи на детски и арт фестивали во Македонија и надвор од неа.

Во 2015 започнува посериозно да се занимава со музика и објавува преработка на ,,Кога те нема”, после што следуваат и други преработки на евергрини, со комплетно нови аранжмани.

Во периодот од 2015 до 2019, дипломира на Факултетот за музичка уметност во Скопје и настапува на клубската сцена низ Македонија како дел од бендот Страна Б.

Во 2019 година, ги објавува првите две песни, ,,Друга ѕзвезда” и ,,Кажи нешто ново” со кои означува почеток на соло кариерата.

Reviews

There are no reviews yet.

Add Review

Add Review

Be the first to review “Тамара Стојковска”

Вашата email адреса нема да биде објавена. Задолжителни се сите полиња со *