ФАМОСО БЕНД

ФАМОСО БЕНД

Category:

Product Description

ФАМОСО БЕНД постои веќе 11 години на македонската и балканска сцена и преставува најбараната кумановска група, благодарение  на врвниот квалитет на забавите на нашите настапи,

Како бенд ви  нудиме најширок спектар на репертоар за сечиј вкус и за сите генерации, без разлика дали сме на подиумот на вашата свадба, дали сме во дискотека, кафич или на концерт.

ЧЕКАМО ВЕ ДА СЕ ЈАВИТЕ, ДРУГО ОСТАВИТЕ НИ ГА НА НАС! 😀 <3

Reviews

There are no reviews yet.

Add Review

Add Review

Be the first to review “ФАМОСО БЕНД”

Вашата email адреса нема да биде објавена. Задолжителни се сите полиња со *