Форца Бенд

Форца Бенд

Category:

Product Description

Форца бенд постои повеќе од 10 години и е составен од млади музичари.Наша цел е изведување на македонска народна и забавна музика, како и странска музика, на професионално ниво.

Нашиот бенд се состои од 7 членови нуди широк репертоар и музика за сите вкусови.

Имаме неколку проекти во кои се преработени голем број на песни и можете да ги пронајдете на нашиот YouTube канал. Бендот има настапувано на голем број манифестации, ноќни клубови,кафичи, а исто така стоиме на располагање за секаков вид на фамилијарни прослави (свадба, веридба, крштевка и слично).

Посетете ја и нашата официјална страница на facebook.

Reviews

There are no reviews yet.

Add Review

Add Review

Be the first to review “Форца Бенд”

Вашата email адреса нема да биде објавена. Задолжителни се сите полиња со *