Blackout

Category:

Product Description

Се викаме `Blackout’ (Блекаут).

Акустично дуо од Скопје односно двајца членови кои што свириме акустични гитари и пееме.

Постоиме веќе 4 години со активно свирење низ земјава во кафичи, дискотеки , приватни забави…. Свириме странска , Mакедонска , Ју музика , понови и постари песни.

Бидејќи сме без ритам инструмент , лесно се прилагодуваме на дозволената гласност , односно не правиме галама  доколку имате проблем со соседите кои што ја расипуваат журката викајќи полиција.

Членови :
-Димитар Стефановски
-Драги Филиповски

Тел. и емаил за контакт:
dime.zp.ds@gmail.com / 077 858 334 – Димитар.

Reviews

There are no reviews yet.

Add Review

Add Review

Be the first to review “Blackout”

Вашата email адреса нема да биде објавена. Задолжителни се сите полиња со *