BokaConga

Category:

Product Description

Роден 26.06.1994 во Скопје. Завршено музичко школо во ДМБУЦ “Илија Николовски ЛУЈ”. Учествува и работи на повеќе жанрови во рамките на македонската музичка естрада.

Зема учество во повеќе од 40 концерти во Македонија и над 20 концерти надвор од неа како член и изведувач на ударни инструменти.

Првиот настап го остварува на 9 години во универзална сала-Скопје, како член во “ДКЦ-КАРПОШ”. Денес професионален изведувач.

Reviews

There are no reviews yet.

Add Review

Add Review

Be the first to review “BokaConga”

Вашата email адреса нема да биде објавена. Задолжителни се сите полиња со *