Bongas and Guitares

Bongas and Guitares

Category:

Product Description

Бендот Bongas and Guitares е од Неготино и формиран  во 2016 г. од Лазар Сотиров и Дејан Ѓорѓиев.

Подоцна се проширува бендот и ги вклучува музичарите Виктор Ѓорѓиев и Лазар Соколов.

Има настапувано скоро низ сите градови во Македонија, во главно е кавер бенд и има издадено до сега 2 авторски песни и неколку преработки.

Дејан Ѓорѓиев е вокалот и гитарист на бендот, Лазаров Сотиров е перкусионистот и свири на конги, Лазар Соколов на саксофон, и Виктор Ѓорѓиев е на клавир.

Reviews

There are no reviews yet.

Add Review

Add Review

Be the first to review “Bongas and Guitares”

Вашата email адреса нема да биде објавена. Задолжителни се сите полиња со *