Brevis Band

Category:

Product Description

Brevis Band е музички состав од млади музичари кои во последните неколку години работат на преработка на Македонска Популарна музика и со своите преработки активно настапуваат во Скопје, но и ширум нашата држава. Ситуацијата која што не засегна сите, ја користиме за создавање на наша авторска музика, за која се надеваме дека ќе биде јавно прикажана и достапна за македонската публика, до крајот на оваа година. Нашите настапи се секогаш во живо и најчесто настапуваме со Македонска Популарна музика и Ex-Yu Pop Rock.

Во бендот членуваат 6 млади музичари: Мартин Иванов (вокал); Никола Николовски (клавијатури); Трајче Илиевски (соло гитара); Димитар Михајловски (виолина); Ѓеорѓи Мицевски(тапани/перкусии); Бојан Дичоски (бас гитара).

Reviews

There are no reviews yet.

Add Review

Add Review

Be the first to review “Brevis Band”

Вашата email адреса нема да биде објавена. Задолжителни се сите полиња со *