Creative Band

Category:

Product Description

Creative Band – Bitola е музичка група составена од двајца млади музичари, која се наоѓа во третата година од своето постоење.

Нашата цел е изведувањето на македонска народна музика, староградска забавна и Ex-Yu музика на професионален начин.

Настапуваме низ целата држава по разчични локали мезе барови родендени и семејни прослави. Нашиот бенд располага со широк репертоар составен од различни жанрови во зависност од побарувачката на публиката.

Дозволете ни да бидеме дел од вашите  убави и радосни момемти, да ги исполниме со добра музика и весела атмосвера…Creative Band – Bitola

Reviews

There are no reviews yet.

Add Review

Add Review

Be the first to review “Creative Band”

Вашата email адреса нема да биде објавена. Задолжителни се сите полиња со *