Dj Smallz

Category:

Product Description

Бранислав Ѓорѓијоски а.к.а. Dj Smallz е роден на 23.12.1988 г. во Скопје ( Република Македонија ). Со пуштање музика почнува да се занимава од својата 17 година , пуштајќи музика по обични забави , родендени и слично.

Од преголема љубов кон диџејството и музиката тој сериозно почнува за да се бави со тоа,каде во 2009 година тој го има својот прв официјален настап во кафулето – “ By The Way “.

Тој подоцна заедно со својот партнер Dj Steez ja оформуваат групата наречена “Balance Crew” каде се вкупно членуваат 5 луѓе.

Првиот нивни заеднички настап започнува во кафулето “Cosmic Caffé”. Тој во иднина се запознава со Dj K-105 каде му помага во напредокот на кариерата.

Неговиот стил на пуштање музика е : Hip – Hop, RnB , Trap, Dancehall. Dj Smallz важи еден од талентираните дј-и во Македонија кој е почитуван од страна на вистинските љубители на оваа музика, каде е актуелен низ многу кафулиња и клубови низ Скопје и Република Македонија.

Reviews

There are no reviews yet.

Add Review

Add Review

Be the first to review “Dj Smallz”

Вашата email адреса нема да биде објавена. Задолжителни се сите полиња со *