Extravaganza Band

Extravaganza Band

Category:

Product Description

Состав на бендот: 1. Главен вокал и акустична гитара 2.Акустична гитара 3. Кахон (за помали објекти, ресторани итн.)
Состав на бендот: 1. Главен вокал 2.Електрична гитара 3. Бас гитара 4. Акустична гитара 5. Тапани (за поголеми настани, дискотеки итн.)

Широк репертор кој се состои од главно од Поп и Рок, Македонски, Странски и Екс-Ју песни.

Reviews

There are no reviews yet.

Add Review

Add Review

Be the first to review “Extravaganza Band”

Вашата email адреса нема да биде објавена. Задолжителни се сите полиња со *