Goran & Marija

Category:

Product Description

Млади и талентирани музичари од Штип кои што се занимаваат со музика уште од најрана возраст,максимално посветени на својата професија, секогаш спремни за да ви ја разубават вечерта со богат репретоар составен од македонски, странски и еxyu хитови.

Дуото е составено од Марија Данева(вокал) и Горан Тонев(гитара и вокал).

Повеќе за тоа каде ние настапуваме и како звучиме можете да погледнете на социјалните мрежи.

Reviews

There are no reviews yet.

Add Review

Add Review

Be the first to review “Goran & Marija”

Вашата email адреса нема да биде објавена. Задолжителни се сите полиња со *