Live Band

Category:

Product Description

Live Band Skopje е музички бенд, составен од шест образовани музичари кој постои 5 години на македонската музичка естрада.

Карактеристични сме по повеќе музички стилови, зависно од вашиот вкус на музика. Како бенд ви нудиме :
-Традиционална македонска свадба вклучувајќи : Гајда, зурла, кавал и тапан.
– Свадба вклучувајќи и DJ после вечерата
– За влез на младите отворање со ВИОЛИНА
– Свадба со Поп и Рок музика

Своето искуство го стекнувавме како  група со настапи во Македонија и надвор од државата, учество на фестивали, свадбени прослави, но исто така создаваме и своја авторска музика.
Контакт : 078 246 271

Reviews

There are no reviews yet.

Add Review

Add Review

Be the first to review “Live Band”

Вашата email адреса нема да биде објавена. Задолжителни се сите полиња со *