PLAY BAND I FILIP BOZINOVSKI

PLAY BAND I FILIP BOZINOVSKI

Category:

Product Description

Play Band е музичка група составена од 6 музичко потковани и образовани музичари,која опстојува од 2011 година, разубавувајќи ги вашите најубави моменти и веселби. Пред 3 години започнува да соработува со Филип Божиновски како lead-vocal во групата и постигнува големи успеси правејќи ги вашите прослави незаборавно искуство.

Филип Божиновски е познат на нашата сцена преку својот голем талент и со учествувањето на големо регионално шоу,издавајќи свои авторски песни како и преку учество на голем број фестивали во и надвор од земјава.

Play Band е вистински избор за вашите свечености поради својата разноликост,негувајќи повеќе музички стилови според вашите желби и побарувања. Тука сме за вас, да ви помогнеме да уживате од македонската народна песна,па се до латино музика,rock & roll , rock , pop , странски хитови итн.

Контакт:
076/443-725 Филип
076/447-239 Стефан

Reviews

There are no reviews yet.

Add Review

Add Review

Be the first to review “PLAY BAND I FILIP BOZINOVSKI”

Вашата email адреса нема да биде објавена. Задолжителни се сите полиња со *