South Park

Category:

Product Description

South Park е cover бенд од Скопје, кој е 15 години дел од македонскиот ноќен живот како и корпоративни забави.

Во него членуваат добро познати и етаблирани музичари.

Светлана Јовановска – вокал
Виктор Николовски – бас, вокал
Зоран Костадиновски – гитара
Благојче Пенов – тапани
Горјан Стојменовски – гитара

Reviews

There are no reviews yet.

Add Review

Add Review

Be the first to review “South Park”

Вашата email адреса нема да биде објавена. Задолжителни се сите полиња со *